Renovatie A-Z<

Renovatie A-Z

Wie aan een compleet afgewerkte badkamer denkt, komt automatisch terecht bij Sanicentrum met zijn reeds bewezen formule: "badkamerafwerking van A tot Z in 10 werkdagen". 

Dit met zijn 2 filialen in Roeselare en Nieuwpoort.

 

Van A tot Z formule
 

 Wij verzorgen uw badkamer van A tot Z. De complete sleutel-op-de-deur-formule voor renovatie of afwerking van uw bestaande of nieuwe badkamer. Vloeren, wandtegels, plafond, electriciteit, sanitairdecoratie, ... laat al dit maar aan ons over. Op afspraak kunnen wij ter plaatse alles komen opmeten waarna een driedimensionaal ontwerp gemaakt wordt met begeleide prijsofferte. Wij coördineren en orkestreren alle werken: zelfstandige gespecialiseerde vakmensen zorgen voor uw badkamer met de grootste professionaliteit. U hoeft niet op zoek te gaan naar de verschillende vakmensen zoals loodgieter, timmerman of tegelplaatser. Uw badkamer wordt afgewerkt binnen de 10 werkdagen.

 

Sani centrum staat voor topkwaliteit in de breedste betekenis. Topkwaliteit voor badkamers - sanitair - verwarming en wellness, zowel naar particulieren als professionelen toe. Deze kwaliteit leveren we sinds de oprichting door Peter Ostyn in 1968.

 

Toonaangevend in badkamers in Westvlaanderen en aan de kust.


Sanicentrum luistert naar uw wensen ,want uw dromen zijn onze passie. Met meer dan 40 jaar vakmanschap en ervaring in het ontwerpen, verkopen en coördinatie van badkamers zoeken wij voor ieder probleem, voor ieder budget, voor iedere ruimte een ideale oplossing. Uw wensen, uw dromen worden werkelijkheid.